Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Külső Pályaudvar

2008.11.05

 

 

Kép

 

Élménybeszámoló a Kobak Kupa 5. futamáról

 

A verseny, számunkra, hajnali 4-kor kezdődött, hiszen egy trélerrel rendelkezünk, ami miatt kétszer kellett fordulni. A hajnali szakadó eső kicsit elvette a kedvünket, de bizakodtunk, hogy napközben eláll majd.

Zsolti navigátorommal fél nyolcra sikerült átszállítanunk mindkét autónkat. A gyors nevezés után mi is beálltunk a tréningezők sorába.

A vizes pálya nagyon tetszett (bár én nem nagyon szoktam látványosan közlekedni, próbálok mindig időre autózni), főleg Zsoltinak, aki a látvány kedvéért ült ismét be saját versenyautójába, hogy szórakoztassa a közönséget.

Az edzés vége felé gondoltam, megyek még vagy két kört, s ekkor kezdődött az, ami még soha nem történt velünk. A rajt után, mikor másodikba kapcsoltam egy csattanás, s megszűnt a hajtás. Na ekkor kapott el az idegbaj. J A tartalék váltóm a Szánó testvérpár autóján volt, így nem volt mese: szóltam, hogy sajna nem tudok indulni. Igaz, csapattársaim felajánlották, hogy induljak az Ő autójukkal, de ezt nem vállaltam be. Elindultunk a büfés barátunkhoz hogy akkor bánatunkat alkoholba fojtjuk, s ekkor jött a megmentőm JOE személyében. Kérdezte, mért nem indulok, közöltem vele a hírt. Erre mondja, hogy vigyük haza Mátranovákra, s hoz váltót. Ez így is lett. Míg ők a váltért, mi a haverokkal ( Szabi, Stulli, Bandris, Pupi, Balázs, Zsolti) levettük a váltót. Az első kör végére sikerült ismét működésbe hozni az autót. Az első kör aránylag jól sikerült, ezért felcsillant a remény a dobogós helyezésre. A hátralévő két körben Veszelka Zolival csatáztunk a kategória harmadik, illetve a Lada kupa első helyéért. A csatából én jöttem ki győztesen igaz csak 57 századdal. Így az éves bajnokságban feljöttünk a második helyre, amit ha tudunk, Petőfibányán szeretnénk megtartani. Nagyon jól éreztük magunkat a versenyen, s reméljük, lesz még verseny a Külsőn.. Utólagosan is szeretném megköszönni még egyszer mindenkinek a segítséget, hisz nélkülük nem lett volna versenyzésem.

 

A mappában található képek előnézete KOBAK KUPA KÜLSŐ PÁLYAUDVAR

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.